• BANESTATUS: stengt
  • LOGG INN GOLFBOX

Til alle som lengter etter å komme i gang med golfen, så må vi nok skuffe dere med å si at åpningsdato for Banak Links sesongen 2017 ikke er bestemt enda. Vi håper vær og temperatur de nærmeste dagene hjelper til med smelting slik at vi kan avvikle Åpningsturneringa søndag 28. mai.

Treningsområdet åpnes lørdag 20. mai. 

Tekst og bilder av situasjon på golfbanen:

Hull 1: Gangstien til gul tee fortsatt mye snø (se bilde). Stien videre til blå og rød også snø. Utsalgsstedene og fairway snøfri. Snø nedenfor forhøyning fairway høyre, i bunkere og gropa foran green.

Gangstien fra hull 1 til hull 2 – mye snø (se bilde).

Hull 2: Ikke snø på/ved gul og rød tee. Blå tee fortsatt under snø. Mesteparten av fairway bar, men snø ytterst til venstre (mot skogen) langs hele fairway. Snø i bunkere. Green snøfri. Mye snø rett bak/over green.


Hull 3: Utslagsstedene snøfri, men vanskelig å komme til gul tee da gangstien mellom hull 2 og 3 fortsatt har masse snø (se bilde). Fairway frem til haugen er bar, men en del snø venstre side fairway ytterkant. En god del snø på fairway nedenfor haugen til høyre og videre på området mot green. Snø i alle bunkere. Green delvis dekket av snø.


 Hull 4: Vanskelig å komme til gul tee pga forholdene hull 3. Snøfritt på alle utslagsstedene, men noe snø mellom gul og blå. Fairway – snø i ytterkant av fairway høyre nesten langs hele. Til venstre langs sjøkanten, mye snø og is på stranda. Men hoveddelen av fairway er bar. Snø i bunkerne. Green snøfri, men noe snø rett utenfor green (øverst høyre).

Hull 5: Utslagsstedene snøfri. Fairway og høyre del av green mye snø. Snø i bunkerne.  Det meste dekket av snø.

 

Hull 6: Alle utslagssteder fri for snø, men vanskelig å komme til gul tee pga mye snø på veien mellom 5 og 6. Fairway bart. Snø i bunker og en god del til høyre for green mot skogen.  Green snøfri.Hull 7: Snø på og rundt gul tee. Blå og rød tee bart. Ingen snø på fairway. Snø i bunkerne og noe snø nedenfor haugene. Green snøfri.

Hull 8: På gangveien til utslagsstedene er det ikke snø. Fairway bar frem til det gjenstår ca 200 m til green. Mye snø i den smale, grunne delen frem til green. Noe snø på green.

Hull 9: Mye snø på gangstien mellom hull 8 og 9. Snø foran/nedenfor gul tee. Ellers snøfritt på fairway og green. Snø i bunkerne og noe til venstre for green.


 Driving range og treningsgreen er bar. 

Veien frem til parkeringsplassen er brøytet, og der er det helt bart. Området rundt klubbhuset er også fri for snø.