• BANESTATUS: stengt
  • LOGG INN GOLFBOX

Norges Golfforbund med president, Marit Wiig, og ildsjel Svein Einarsbøl, starter Helse-Tour 2017 i Varanger i morgen. Mandag 12. juni kommer de til Lakselv og i den forbindelse inviterer North Cape Golf Club til et åpent møte med informasjon og demonstrasjon av golf.

Møtet avholdes i NCGCs klubbhus og golfbane, Banak Links Golf. Oppmøte kl 1500.
Golfbanen finner dere rett øst for Lakselv Lufthavn Banak. Følge så skiltene.

Et viktig formål med Helse-Touren er å belyse/informere så mange som mulig; folk i alle aldre, personer med forskjellige funksjonshemninger, og alle andre, om at golfsporten er en av de aller mest helsefremmende idrettene vi har.
Vi har inviterte politikere og ansatte fra forskjellige avdelinger i Porsanger kommune. Vi har også invitert Porsanger Idrettsråd, Finnmark Idrettskrets, ansatte hos ASVO, pensjonistforeninga, Lions, avisene og NRK.

I tillegg håper vi selvsagt at våre egne medlemmer også møter opp.

Se mer info om Helse-Touren på følgende linker:
pressemelding helsetour 06 2017
Helse-tour i de nordligste fylkene
Svein Einarsbøl sin blogg